Informatie

Trainingen:
Wij bieden trainingen aan voor kinderen en volwassenen.

Dreumesen (1 tot 2,5 jaar)
- Ouder-Dreumes/Peuterdans 
- Ouder-Dreumes/Peutergym 

Peuters (2  tot 4 jaar)
- (Ouder)-Dreumes/Peuterdans 
- (Ouder)-Dreumes/Peutergym 

Kleuters (4 t/m 6 jaar)
- Kleutergym 
- Kleuterdans 

Kinderen (6 t/m 12 jaar) 
- Fitness 4 Kids (tot 12 jaar)

Volwassenen (vanaf 16 jaar)
- Small Group Training
- Pilates
- Bootcamp Training
- Personal Training

Een training gaat structureel van start bij minimaal 6 personen. We hanteren een maximum van 10 à 15 personen per les in Gravenburg. Bij Pilates is er plek voor maximaal 20 sporters. Een les gaat altijd door bij 3 of meer personen, indien er minder dan 3 personen zijn voor een training, dan is het mogelijk om 'vrij te trainen'. 

 

Abonnementen
Onder het menu 'abonnementen' op de website kunt u lezen welke abonnementen wij aanbieden. Hier worden geen uitzonderingen voor gemaakt. De betaling gaat per maand.  Een lidmaatschap is persoonsgebonden, het is niet mogelijk om andere personen gratis mee te laten sporten. Bij de inschrijving hanteren wij eenmalig 10 euro administratiekosten. Daarnaast werken we ook met een strippenkaart, deze kaart is 3 maand geldig. Bij inschrijving is de contractduur 3 maand, daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

 

Flexibel in lessen
Het is bij ons mogelijk om met een abonnement wekelijks zelf een training naar keuze te volgen, dit geldt zowel voor de kinderen als volwassenen die lid bij ons zijn (met uitzondering van de zaterdag). 


Annulering van een training door ziekte o.i.d.
Soms kan het gebeuren wegens ziekte/afspraken ect. dat jullie een les missen. Bij ziekte o.i.d. hoef je je niet af te melden voor een les. In dezelfde week mag je de gemiste les inhalen. Bij Personal Training uiterlijk 24 uur van tevoren de training afzeggen, anders brengen wij deze kosten wél in rekening.  

Inschrijven
Bij het menu 'aanmelden' kunt u zich online inschrijven. 
Graag bij de aanmelding het volgende noteren:
1. De dag, tijd en les die jullie graag willen volgen
2. Of je een proefles wilt volgen of direct lid wilt worden
3. Welk abonnement je wilt; 1x per week of onbeperkt
4. Voor- en achternaam

Uiteraard mag er ook gemaild worden naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor de aanvraag van een proefles/abonnement.
Starten met sporten, kan op ieder gewenst moment. Je betaalt vanaf het moment dat er gestart wordt. Dit wordt berekend bij de incasso in de eerste week van het aankomend kwartaal.  

 

Proefles
Het volgen van een proefles is mogelijk. Een proefles op maandag t/m zaterdag (Maresiusstraat) is gratis, op de zaterdag (Canadalaan) is een proefles 10 euro.  Dit bedrag mag voor de les worden betaald (gepast) bij de instructeur voor de kinderen. Indien jullie besluiten om lid te worden in dezelfde maand, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de abonnementskosten. Graag bij de opgave vermelden dat jullie eerst een proefles willen volgen. Let op: kinderen die direct lid worden zonder proefles, hebben voorrang op de vaste lijst voor een les.

 

Betaling
De betaling gaat via automatische incasso. Nadat u zich online heeft ingeschreven, ontvangt u van ons een machtigingsformulier per mail, die u mag ondertekenen of inleveren in de eerste les. In dit formulier geeft u toestemming voor de wijze van betaling. De incasso doen wij in de eerste week van de maand. 

   

Gezinskorting
Het 3e gezinslid uit hetzelfde gezin, krijgt maandelijks 50% korting op het abonnement.


Opzegtermijn
Wij hanteren één maand opzegtermijn. Dit betekent dat u één maand van tevoren doorgeeft via de mail dat u wilt stoppen. Bij inschrijving is de contractduur 3 maanden, daarna is het per maand opzegbaar.  Iedereen is dus minimaal 3 maand lid bij ons. Indien er geen opzegging is, wordt het abonnement automatisch verlengd. 


Locaties
Wij bieden lessen aan op 2 locaties in de stad Groningen; aan de Maresiusstraat 20 en aan de Canadalaan 2.

 

Regels in de locaties
Maximaal 15 minuten voor de les mag u het gebouw betreden en in de zaal komen. Uiteraard zullen wij de deur eerder open doen bij slecht weer ect.

Het is niet toegestaan om de zaal te betreden met buitenschoenen, ook niet in de trainingen voor volwassenen

Eten/drinken is niet toegestaan in de zaal.

Het achterlaten van kostbare spullen is geheel op eigen risico, Personal Body Shape kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Kostbare spullen kunt u meenemen de zaal in.

Canadalaan; indien u klaar bent met omkleden, mag u de gymzaal binnenkomen (indien er geen les bezig is). Het is verboden om bij de gym direct te gaan starten of te klimmen op de materialen. Dit in verband met de veiligheid. Iedereen mag voor de les plaatsnemen op de banken, zodat we gezamenlijk op tijd kunnen starten. Als er een les bezig is in de zaal, dan mag iedereen in de kleedkamers wachten, totdat jullie worden opgehaald door ons. Kom dus niet te vroeg.

Canadalaan; indien de les is afgelopen, wordt u vriendelijk verzocht om weer richting de kleedkamers te gaan. Dit geeft ons de tijd om snel alle materialen en toestellen weer klaar te zetten voor de volgende les.

Bij de Maresiusstraat mogen de buggy's en kinderwagens in de gang staan en mag u de zaal binnenkomen en op de bank plaatsnemen. Schoenen mogen ook in de kleedruimte staan.

Het schoon achterlaten van de ruimtes wordt erg op prijs gesteld.

Op een vast moment in het schooljaar zijn alle oma's en opa's en overige familieleden welkom bij de lessen. Meer info hierover volgt gedurende het schooljaar.

Het maken van foto's van uw eigen zoon of dochter is toegestaan in de lessen. Indien er iemand plannen heeft om foto's te maken waar meerdere kinderen op staan, moet hier van tevoren toestemming voor worden gevraagd. Dit kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en uiteraard wordt er dan vooraf een mail gestuurd naar alle ouders die in deze les aanwezig zijn met de vraag of er wel of geen toestemming wordt gegeven hiervoor (dit wordt ook nogmaals in de les gevraagd).

 

Begeleiding van de ouder
Bij de lessen voor de kinderen tot 5 jaar mag er één begeleider per peuter aanwezig zijn. Indien dit een probleem is, of lastig is, horen wij het graag via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Bij de Ouder-Dreumesgym en Ouder-Peutergym vervult de ouder een begeleidende rol voor de veiligheid van uw kind. Bij de danslessen mogen de kinderen zelfstandig deelnemen of samen met een ouder, beide opties zijn prima. Kleine broertjes en zusjes (baby's) zijn welkom in de les (in de Maxi-Cosi of in een draagdoek of draagzak). Buggy's en kinderwagens mogen in de kleedkamer of hal blijven staan, niet in de zaal. In de vakanties mogen broers/zussen/vriendjes/vriendinnetjes ect. meedoen voor een tientje.

 

Kleding/schoenen kinderen
In de zalen is het niet toegestaan om buitenschoenen te dragen.
We zullen per training een aantal tips geven betreft schoeisel en kleding:

Alle danslessen, yogalessen en sportlessen:
Makkelijke kleding (een broekje met een shirtje of een (verkleed)jurkje)
Er mag zowel op blote voeten, sokken/slofjes met anti slip of binnensportschoentjes worden deelgenomen.

Alle gymlessen in de gymzaal:
Makkelijke kleding (een broekje met een shirtje of een (verkleed)jurkje)
Er mag zowel op blote voeten, sokken of slofjes met antislip nopjes of sportschoentjes worden deelgenomen.
Het deelnemen op sokken zonder nopjes is verboden i.v.m. het gevaar van uitglijden op de banken, kasten ect.

 

Aansprakelijkheid
Het achterlaten van kostbare spullen is geheel op eigen risico, Personal Body Shape kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Kostbare spullen mogen worden meegenomen in de zaal.
Deelname aan de lessen is op geheel eigen risico, Personal Body Shape kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Indien een les uitvalt in het ernstige geval en wij hiervoor geen oplossing kunnen vinden (onmacht), proberen wij dit op tijd te laten weten aan onze leden. Ook hiervoor kan Personal Body Shape niet aansprakelijk worden gesteld. Uiteraard doen wij er alles aan om alle lessen door te laten gaan.

 

Schoolvakanties 2019-2020
19 oktober t/m 27 oktober 2019
21 december 2019 t/m 5 januari 2020
15 februari t/m 23 februari 2020
25 april t/m 3 mei 2020
4 juli t/m 16 augustus 2020


Goede Vrijdag 
1e Paasdag 
2e Paasdag 
Koningsdag 
1e Pinksterdag 
2e Pinksterdag 


In de schoolvakanties hanteren wij een speciaal vakantierooster aan de Maresiusstraat 20 met leuke acties!

 

Contactgegevens
Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefoon: 0627546801

Copyright by Personal Body Shape - Webdesign by Logo Huis