Wat is Pilates?

 

Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op het lichaam centraal staan.
Het is een effectieve training waarbij de 'core stability' centraal staat, het versterken van de buikspieren en rugspieren. De buik- en rugspieren zijn het centrum van je lichaam, start daarom altijd eerst met Pilates na een periode van inactiviteit. Zodra je buik- en rugspieren sterker worden, merk je effect: je wordt fitter, slanker en sterker.

Heb je rugklachten of zwakke rugspieren/buikspieren? Pilates is perfect om deze klachten aan te pakken, door middel van rustige oefeningen op een mat. Je merkt na een korte periode al verschil.

De training is op een matje op sokken of op blote voeten. Tijdens de training draaien we loungemuziek en alle oefeningen zijn rustig, zodat we goed alle spieren gecontroleerd aanspannen. We starten en eindigen de training altijd met heerlijke full body stretch. De training is voor iedereen goed te volgen, ongeacht je sportverleden/fitheid ect. 

Kom het zelf ervaren, je krijgt er geen spijt van. 
Probeer GRATIS een proefles. Graag wel even aanmelden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 
Woensdag 20:00-21:00
Maresiusstraat 22

Vrijdag 10:15-11:00
Elzenlaan 72

 

 
Interesse? Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

'ALL WE NEED IS LOVE AND PILATES'

 

Copyright by Personal Body Shape - Webdesign by Logo Huis